top of page

Hvor ligger Sofa1 henne?

Hvem er Sofa1?

Sofa udeseverin

Sofa1 er mere end et veletableret og familievenligt spisested. Sofa1 er inspireret af en idé der er baseret på varme, hygge og sydlansk stemning. Vi bestræber os efter at være en café hvor vores gæster føler sig hjemme, velkomne og får lyst til at vende tilbage til.

Vi synes selv, at vi har et alsidigt udvalg af retter og vi sætter en ære i både at kunne servere lækker fisk, indbydende smørrebrød, saftige burgere og bøffer. Se udvalget i vores menu.

Vi har indrettet vores lokaler på Vesterbrogade 4 i Gilleleje, fra minder i toscanske omgivelser, men med et koncept der hedder sig at størstedelen af vores indretning er til salg. Vi kan på den måde kan være med til at give vores gæster nogle spændende minder med hjem fra deres tur til, hvad vi synes er, Nordsjællands hyggeligiste café, og som samtidig giver os muligheden for hele tiden at skabe nye visuelle godbider til vores gæster. Vi kalder det "win/win-minder".


 

Foruden vores eventyrlige temaindrettede borde som "massage-bordet", hvor man kan få sig en afslappende shiatzu-massage mens man hygger over et glas vin eller "hyggekrogen", som er opbygget af med stråtag, LED-lys med forskellige farver afhængig af ens humør, så er det vores målsætning at være kendt for vores høje service-niveau og imødekommende medarbejdere, som vi tror på er den røde tråd i ethvert kulinarisk eventyr. Book dit bord her.

Ved spørgsmål, forslag, idéer eller andet godt, er vi altid interesserede i at høre fra vores gæster, da vi tror på at de eneste der kender os bedre end os selv, er vores trofaste gæster. 

Vi har mødt op i over ti år for at imponere jer, fordi I har mødt op i over ti år for at lade jer imponere. Vi værdsætter hvert et besøg og ser altid frem til det næste.

19-12-08 SOfa1 interior JPEG.jpg

Café Sofa1 ligger lige i hjertet af Gilleleje, for enden af Gilleleje torv, tæt ved havnen og stranden. 

bottom of page