top of page

SELSKABER

Konfirmation, bryllupsmiddag, fødselsdag, barnedåb, baby-shower eller bare fest for festens skyld?
Dinner Party
Dinner Party

Hos Sofa1 elsker vi selskaber og har mere end ti års erfaring med dem. Faktisk, så elsker vi selskaber så meget at vi skræddersyr hvert et enkelt selskab efter dine behov, hvis du altså ønsker det. Vores ønske er at jeres ønske bliver opfyldt og (næsten) uanset hvad I gerne vil fejre, er vi klar til at fejre det med jer.

 

Buffet, burger-gilde, brunch, sammensatte lækkerier fra vores eget menu-kort eller noget helt tredje?

 

Har I selv en idé til hvad I godt kunne tænke jer, så hører vi den meget gerne og planlægger sammen en fantastisk oplevelse for dine gæster. Ønsker du at vi tager ansvaret for at komme med et bud, så gør vi også gerne det.

 

Vi modtager selskaber fra 10 til 50 personer i vores hyggelige lokaler, som ligger centralt på torvet i Gilleleje, hvortil vi om sommeren også kan tilbyde velkomstdrinks og aftenhygge udenfor, da vi med vores facade kan åbne op helt ud til torvet og vores udendørsvarmere.

 

Fortæl os lidt om selskabet, dine forventninger og tidshorisonten herunder, og så vil vi tage kontakt til dig med en snak om begivenheden. Vi kan selvfølgelig også træffes telefonisk på +45 4830 1520.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage.

bottom of page