top of page

Hos Café Sofa1 elsker vi at hygge om vores gæster og selvom vi selvfølgelig foretrækker, at I tager familien, partneren eller en god ven med på besøg, så ved vi også godt, at det nogle gange passer bedst ind, bare at kunne tage maden med og derfor er det selvfølgelig også muligt at bestille take-away hos os.

TAKE-away

Sofa1 Take-away.jpg

Vores take-away menu er sammensat med nogle af vores gæsters favoritter. Vi har lidt til enhver smag, både saftige burgere med bøffer grillet over vores lava-grill, sprød club sandwich eller lækre wraps fyldte med laks, kylling eller grøntsager. Er du til fisk, er der selvfølgelig også en indbydende omgang fish'n'chips at byde på og så har vi også en række indbydende børneretter til de mindste.

 

Men, fælles for alle vores takeaway-retter er, at de er tilberedt med kærlighed og med henblik på at minde jer om, at vi også gerne vil se jer en anden gang, så vi kan hygge om jer og være med til at skabe nogle dejlige minder i vores skønne omgivelser lige ved torvet i Gilleleje.

 

Vores takeaway-menu kan findes på linket her

Vi har et samarbejde med Just-eat.dk, så det er nemmere at finde os, for dem der foretrækker at foretage deres bestilling elektronisk, men ellers er det naturligvis også altid muligt at lave sin bestilling telefonisk på +45 4830 1520.

Selskaber og nytårs-menu ud af huset

Husk at Café Sofa1 også tager imod selskaber og hvert år forbereder en lækker nytårsmenu, som kan findes her på siden omkring december måned.

Læs mere om selskaber her.

Læs mere om vores nytårsmenu her.

bottom of page