top of page

Nytårsmenu

Festive Dinner Table

Det er nytår, julen er veloverstået og årets sidste middag står for skud, men hvad skal vi spise og hvad nu hvis stegen kalder, midt i nytårstalen? Nogen nyder at løbe køkkengulvet tyndt på nytårsdag, mens andre måske allerhelst vil slippe for det.

Hos Sofa1 står vi derfor parat med vores lækre nytårsmenu, til dem af jer, som har mest lyst til bare at læne sig tilbage og koncentrere sig om at hygge med selskabet, men selvfølgelig, uden at skulle gå på kompromis med menuen.

 

Se vores menuer herunder, hvor vi både har sammensat en traditionel nytårsmenu og en vegetarisk menu:

--

Nytårsmenu #1

Forret:

Cremet hummer bisque med kammusling

og urter. Serveres med hjemmebagt bolle og smør.

Hovedret:

Oksetournedos stegt i frisk timian med ristede svampe, cremet gulerodspuré, pommes anne og rødvinsglace.

Dessert:

Gatuea Marcel på rig og fyldig chokolade

Pris: 325,- pr. kurvert

Lukket for bestilling

Nytårsmenu #2 (vegetar)

Forret:

Onigri (japansk risbolle) med grøntsagsfyld serveret med let chilicreme

Hovedret:

Fyldte portobellosvampe med kartoffelrösti, svampesauce, blancherede grøntsager og lækker løgpuré

Dessert:

Fyldig chokolade raw cake med røde bær

Pris: 299,- pr. kurvert

Lukket for bestilling

Lukket for bestilling

--

Der er lukket for bestillinger af nytårsmenuer for 2020. Vi takker for den store interesser og I ønskes alle et godt nytår.

  • Hvor og hvornår skal jeg afhente min bestilling?
    Afhentning af din menu sker hos Café Sofa1 på Vesterbrogade 4, 3250 Gilleleje. Tidspunktet for din afhentning d. 31. December, afhænger af hvilket tidsinterval du har valgt ved bestillingen og finder sted fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Du kan se bestillingsintervallet på din ordrebekræftelse.
  • Skal jeg selv tilberede maden?
    Maden bliver leveret tilberedt. Det eneste du skal gøre, er at varme maden og anrette den. Husk at anbringe maden på køl indtil den skal varmes og anrettes.
  • Afbestilling
    Ved afbestilling af ordrer under DKK 5000, inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til mail@sofa1.dk, så afbestillingen er modtaget ved os minimum 3 hele hverdage før det aftalte afhentningstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget. Ved afbestilling senere end 3 hele hverdage før den aftalte afhentningsdato, gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
bottom of page