Nytårsmenu

Årsskiftet nærmer sig med hastige skridt endnu en gang, og som altid, vil vi rigtig gerne være med til at bidrage til en fantastisk overgang ind i det nye år.

Hos Sofa1 står vi derfor parat med vores lækre nytårsmenu, til dem af jer, som har mere lyst til at koncentrere jer om at hygge med selskabet, men stadig uden at gå på kompromis med menuen. Se mere herunder:

--

Forret:

Cremet hummer bisque med kammusling

og urter. Serveres med flute og smør

Hovedret:

Grillet kalvemørbrad hertil små røsti med

bacon, purløgsmos, gulerodspure samt

kantarel al la creme

Dessert:

Hyldeblomstkage med citron creme samt

karamelliserede valnødder.

--

Minimum to kuverter ved bestilling. Pris pr. kuvert Kr. 365.-

Hvor og hvornår skal jeg afhente min bestilling?


Afhentning af din menu sker hos Café Sofa1 på Vesterbrogade 4, 3250 Gilleleje. Tidspunktet for din afhentning d. 31. December, afhænger af hvilket tidsinterval du har valgt ved bestillingen og finder sted fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Du kan se bestillingsintervallet på din ordrebekræftelse.
Skal jeg selv tilberede maden?


Maden bliver leveret tilberedt. Det eneste du skal gøre, er at varme maden og anrette den. Husk at anbringe maden på køl indtil den skal varmes og anrettes.
Afbestilling


Ved afbestilling af ordrer under DKK 5000, inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til mail@sofa1.dk, så afbestillingen er modtaget ved os minimum 3 hele hverdage før det aftalte afhentningstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget. Ved afbestilling senere end 3 hele hverdage før den aftalte afhentningsdato, gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Café Sofa1 - Vesterbrogade 4, 3250 Gilleleje - Tel. +45 4830 1520